Tankmix™ Home   Cesky  Dansk  Deutsch  English  Español  Français  Italiano  Magyar  Polski  Português  Suomi    Sprog Tankmix™ er en service til at kontrollere blandbarheden af YaraVita™ produkter med forskellige planteværnsmidler.

Adgang er frit tilgængelig for alle, ved hjælp af gæsteadgang nedenfor, og giver mulighed for bedre planlægning af sprøjteopgaver og tankblandinger med de fleste YaraVita™ produkter. Hver tank mix test udføres under kontrollerede forhold i vores laboratorie og følger BS EN ISO 9001:2000 retningslinjer. Testen udgør en rimelig målestok for ver tankblanding. Under markforhold er der mange variable der kan påvirke blandbarhed af enhver udført blanding og i så henseende er Tankmix™ kun en vejledning, og ikke en garanti for enten fysisk eller biologisk blandbarhed og kompatibilitet.

Du opfordres til at registrere dig via formularen til højre. Denne registrering er gratis og åbner op for yderligere funktioner i Tankmix™, fx udvidet produktinformation, SDS ark, YaraVita™ produkt anbefalinger samt giver hurtigere adgang til resultaterne via det automatiske login-system. • Gæste adgang

  Land

  Accepter betingelser og vilkår Tankmix™
 • Login

    E-mail adresse
     
    Adgangskode
   

   
   
Glemt adgangskode ]

 • Register

    Fulde navn
     
    E-mail adresse
     
    Adgangskode
     
    Beskæftigelse
   
    Hvordan fandt du os?